Rundtur i Chicago

 
 Eftersom vi bara har en dag i Chicago försökte vi göra stan på en dag. Åkte rundtur med buss och hoppade av på lite roliga ställen, bland annat "Navy Pier". Fanns en massa roligt där som Bubba Gump Shrimp Co. från filmen Forrest Gump, ett pariserhjul och affärer. Det ligger fint till vid Lake Michigan. De hade också en bar kallad "Margaritaville". Där gick det köpa drinken "It´s five o´clock somewhere". Det är ju också en låt av Alan Jackson som handlar om att det är jobbigt att vänta till klockan 5 för att få ta sig en drink. Klockan är ju alltid 5 någonstans i världen! Som ödets ironi tog vi drinken runt "half past 12", det vill säga precis som i låten.
 
 
 
 
 
 
 
Rundturen var bra men vi drabbades av ett rejält regnväder och sökte asyl från det på Hard Rock Café där vi också passade på att få en bit mat.
 
Kvällen bjöd på besök i Willis Tower, 527 meter hög skyskrapa med kontor och ett Sky deck där allmänheten kan få sig lite utsikt. Den är USAs högsta byggnad och har också en av världens snabbaste hissar.
 
       
 
 

Kommentarer
Postat av: marianne

Vilka fantastiska utsiktsbilder. Att det bara finns något så högt. Inget dock för min höjdskräck.

2013-06-23 @ 00:47:52
Postat av: Eira Kunze Nilsson

Oj, sådana höga hus!

2013-06-23 @ 21:52:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0